Tollarps Bilskrot AB

Hej igen, alla fina läsare, och välkomna tillbaka hit till min blogg där jag för det mesta skriver om lite allt möjligt som finns mellan himmel och jord! I det här inlägget idag så hade jag tänkt att jag skulle ta och skriva ett par ord om det här med bilskrot i Hörby, Kristianstad eller Tomelilla bland annat för alla er som har efterfrågat att jag ska rekommendera en bilskrot i dessa områden.

Själv så blev jag ju rekommenderad att jag skulle vända mig till en viss bilskrot vid namn Tollarps Bilskrot AB då jag själv bor i Hörby och det visade sig vara en oerhört bra rekommendation för min del. Jag skrev ju ett annat inlägg för ett litet tag sedan som jag la ut här på bloggen där jag faktiskt nämnde det här och det var då som många av er började komma med olika frågor och funderingar kring det hela. Jag har försökt så gott som det går att svara på alla dessa, men nu så kändes det helt enkelt som att det kunde vara värt att ta och tillägna ett eget litet inlägg till det. Det är alltså Tollarps Bilskrot AB som jag skulle vilja rekommendera till er alla idag och jag hoppas nu verkligen på att det här kommer att kunna vara till någon form av hjälp för er alla som har uttryckt ett behov och ett intresse för detta. Hur som helst så ska jag nog faktiskt inte tjata på så himla mycket mer nu utan vi kör istället på att jag slänger ut en liten länk här någonstans i inlägget som jag helt klart tycker att ni alla intresserade som befinner er i eller någonstans omkring dessa områden ska ta och kika vidare genom.