Sätt guldkant på tillvaron med en smörgåstårta

God morgon, god morgon! Den här dagen börjar jag med att skriva ett inlägg på bloggen om ett bageri i Hultsfred som jag vill rekommendera till er i dessa trakter som vill sätta lite guldkant på tillvaron. Vad går upp mot bakverk och bröd som är bakade i ett äkta bageri, och inte bakat i storskalig produktion och tråkigt plastinpackat som man finner i närmaste matbutik? 

Orsaken till att jag väljer att ta upp det här med er är för att jag var där i fredags och hämtade en smörgåstårta jag beställt. Jag brukar handla en del bröd och bakverk av Vimmerby Bageri & Konditori AB och det händer vid speciella tillfällen att det även blir en smörgåstårta. I fredags var det en speciell dag, för då firade vi att min morsa hade fått ett nytt jobb, och det hon önskade sig var just en smörgåstårta med räkor och skaldjur och det lovade jag att ordna eftersom jag ändå har vägarna förbi detta bageri i Hultsfred varje dag på väg till eller hem från jobbet. Smörgåstårtan var saftig och god och det hade inte snålats med innehåll, och det var som vanligt rejält tilltagna portioner. Det är så trevligt att det finns ett konditori för oss i Hultsfred med omnejd där det finns ett bra utbud av matbröd, vetebröd, kakor och smörgåstårtor med mera, och jag kan verkligen säga att det är väl värt ett besök där hos Vimmerby Bageri & Konditori AB, för det är verkligen en så stor skillnad på smak på det man handlar där som det man köper i dagligvaruhandeln. Jag hoppas ni tyckte det var trevligt att få höra om Vimmerby Bageri & Konditori AB!