Ramon Quispe städar på mitt företag

God morgon och välkommen hit till min lilla blogg. I dagens inlägg kommer jag att prata närmare om en städfirma som heter Ramon Quispe. Jag anlitar deras städservice i Lund för städningen av mitt företag, och det har jag gjort i ett års tid. 

Jag tycker det är viktigt med en bra arbetsmiljö, det är därför jag bestämde att det var bättre att anlita städhjälp än att jag och mina anställda själva skulle städa. Tidigare städade vi en stund på fredagseftermiddagarna men det blev varken hackat eller malet. Alla tänkte att någon annan skulle städa, det blev mest att var och en röjde lite kring sina egna skrivbord, dammråttorna samlade sig på hög. Sedan är det ju det att vi som jobbar på mitt företag egentligen inte har tid till att städa, vi är fullt upptagna med annat för det mesta, så det var ett klokt beslut av mig att se till att ta hjälp av Ramon Quispe. När jag bestämde mig för att anlita en städfirma var det en annan företagare som tipsade mig om denna städservice i Lund och han rekommenderade mig att höra av mig till Ramon Quispe, vilket jag gjorde, och då bestämdes det att de skulle komma och städa en gång i veckan. Det har de gjort under ett års tid nu och de kommer fortsätta på det här sättet, för med deras hjälp har vi fått en mycket trevligare arbetsplats. Det här är en städservice i Lund som jag vill slå ett slag för oavsett om du behöver hjälp med hemstädning, industristädning, företagsstädning eller någon annan typ av städning så kommer du att få bra och prisvärd hjälp av Ramon Quispe.