Nya bromskivor på min gamla Volvo

Jag som är ny i stan letade efter en bilverkstad i Vänersborg. Jag har flyttat till Vänersborg för jag fick ett spännande arbete och jag trivs bra i min nya stad, även om jag inte känner till stan särskilt bra än. Jag har haft min bil i många år, det är en gammal Volvo som jag har svårt att skiljas från och det har det varit lite väl många fel och brister som behövt åtgärdats, så får se om jag kanske inte tar och köper en nyare bil eftersom jag fick så bra lön på mitt nya jobb. Men än har jag kvar Volvon, och så hade jag inte bott i stan i mer än en vecka när jag behövde en bilverkstad i Vänersborg eftersom bromsskivorna gnisslade och det berodde på att de var utslitna. Det är klart att det är delar på en bil som slits, så det har faktiskt inget att göra med att min Volvo är gammal. Hur som helst så tyckte en av mina nya kollegor att jag skulle åka till Isaksen Bil & Diesel efterträdare, för det är nämligen en bilverkstad som alltid hon har lämnat sin bil till i alla år, sa hon, och hon var nöjd med denna bilverkstad i Vänersborg som alltid hade lagat och servat både hennes nuvarande bil, och tidigare bilar så att hon var nöjd, och inte minst sa hon att det är en bilverkstad som inte alls är särskilt dyr att vända sig till. Det blev så att bromsskivorna byttes hos Isaksen Bil & Diesel efterträdare och de gjorde jobbet billigt utan att tumma på kvalitén, och snart hade jag tänkt att lämna in bilen för en service, för nu har bilen gått 20 000 mil så det är en bra sak att göra förstås.