Köp reservdelar till bilen på bilskroten

Hej och hallå alla kära vänner. I dag ska jag tala om att det hände en grej med bilen när jag körde in i biltvätten. Jag glömde ta av antennen som gick av. Trodde ni att det var lätt att köpa ett nytt antennspröt? Det var det inte, kan jag slå fast med en gång. Jag besökte otaliga butiker utan att finna det jag sökte, det fanns ingen antenn som passade till just min bil. En god vän till mig frågade om jag hade hört mig för på någon bilskrot i Karlstad med omnejd, det hade jag inte, helt enkelt för att jag inte alls hade tänkt på den möjligheten. Jag var på väg att beställa en ny antenn hos bilhandlaren, men då hade den kostat flera hundra kronor. Nu vände jag mig till Karlskoga Bilskrot och fick en antenn som satt som ett smäck i gängningen, och den kostade bara några tior. Det är suveränt att det går att få fatt i reservdelar, det är väldigt bra när saker kan komma åter i bruk, och så blir det ju billigare än att köpa helt nya reservdelar. Jag hoppas nu att ni, mina fina läsare, som behöver delar till bilen kommer att åka till denna bilskrot i Karlstad, för där kommer ni kanske i alla fall att hitta just det som ni behöver. Nu ska jag inte prata på för länge för jag har en del saker som jag måste göra. Det är så lätt att bli sittande framför datorn och tappa tidsbegreppet, nu måste jag ut och göra några ärenden, ha det så bra tills vi hörs i bloggen nästa gång!