Här kan du köpa blommor i Örkelljunga

Hejsan igen på er och varmt välkomna till min blogg och till dagens allra första inlägg. Idag ska jag ta upp en hel del grejer i min blogg som jag tror att ni vill läsa, och till att börja med ska jag berätta för er om en blomsterbutik som säljer blommor i Örkelljunga, och denna butik heter Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ. 

Det var nämligen såhär att min syrra som har flyttat till Örkelljunga för några månader sedan fyllde år och det var första gången som jag åkte till Örkelljunga för att hälsa på. När jag närmade mig Örkelljunga efter att kört bil i flera timmar kom jag på att jag hade glömt att köpa en present till syrran så jag tog ett varv med bilen på stan och råkade få syn på Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ. Jag vet att syrran är svag för blommor så jag gick in i butiken och köpte en bukett vackra blommor som syrran blev själaglad över. Det var en väldigt trevlig blomsterbutik i Örkelljunga som jag varmt kan rekommendera er att besöka, för jag kan ju inget annat tro än att de allra flesta av er tycker om blommor. Det är ju det ultimata att ge bort i present också då ingen blir ledsen av blommor. Nu bor jag inte i Örkelljunga så det är riktigt tråkigt att jag inte har möjlighet att besöka Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ mer än när jag är på besök hos syrran. Ni som bor i Örkelljunga med omnejd är i alla fall lyckligt lottade som har denna blomsterbutik på nära håll. Jag hade tyckt att det vore roligt om ni som har besökt denna blomsterbutik ville dela med er om vad ni tyckte, genom att skriva några ord nere i kommentarerna.