Smartphone Experten i Ale AB

Nu har det hänt igen. Kan ni gissa vad jag har lyckats göra? För ett par dagar sedan, nu under helgen då, så råkade jag ju givetvis tappa min nya iphone igen när jag och sambon var ute tillsammans med några gemensamma vänner till oss. Det är så otroligt typiskt, så jag vet inte vad. Hur som helst så vet vi ju alla, i alla fall ifall det är så att ni har följt mig här på bloggen under ett tag, att det här som sagt har hänt förut och det är någonting som jag tragiskt nog börjar få in en rutin på, för jag vet ju precis vart någonstans som jag ska vända mig när det här händer.

Därför så tänkte jag, för att kunna få ut någonting lite extra av den här situationen, faktiskt ta och rekommendera det företaget ifall jag har några läsare som skulle råka vara lika klumpiga som jag och är i behov av att laga sin iphone i Ale, Kungälv eller Lilla Edet då bland annat. Företaget som jag skriver om i denna stund heter inget mindre än Smartphone Experten i Ale AB och det har varit dit som jag har vänt mig nu de senaste få gångerna som jag har lyckats ha sönder min iphone på ett eller annat sätt. Det är oerhört snabba och fixar alltid så att telefonen blir som ny. Jag tycker verkligen att man ska ta och vända sig till just Smartphone Experten i Ale AB ifall man vill kunna känna sig helt säker på att man får precis all den hjälp och service som man är ute efter med sin telefon, för jag har även hört av mig dit och fått svar på en mängd med frågor och funderingar som jag har haft och det tror jag även att ni skulle få ifall det skulle vara så att ni också hade sådana funderingar.

Du gillar kanske också...